75 rakkauslaulua, jotka saavat sinut tuntemaan kaikki tunteet (2023)

Ei ole mitään sellaista, kun rakkauslaulu kuvaa täydellisesti tilannettasi. Koska siellä on niin monia rakkauslauluja, on vaikea tietää, mistä löytää sävelmä, joka puhuttelee sinua täydellisesti.

TODAY valitsi avuksi kappaleita romanttisen matkan jokaiseen vaiheeseen: ihastumiseen ja ensimmäisten treffien toivomiseen, seurustelemiseen jonkun kanssa, mutta ei vielä virallisesti, parisuhteessa ja asiat menevät todella hyvin (...tai ei niin hyvin, se sattuu), rakastuminen ja naimisiinmeno, vaikea vaihe rakastamasi henkilön kanssa, edelleen rakastaa jotakuta, jonka kanssa et enää seurustele, ja kuinka rakastaa samaa kumppania uudella tavalla.

Kappaleet vaihtelevat myös genreissään, mukaan lukien R&B, kantri, rap ja vanhoja, mutta herkkuja, kappaleita kuten Etta James, Smokey Robinson ja Beatles.

Alta löydät kaikkien aikojen parhaita rakkauslauluja lajityypin mukaan eroteltuina – ilman erityistä järjestystä.

R&B rakkauslauluja

Bryson Tillerin "vaihto".

Vastavuoroista energiaa on Bryson Tillerhaluaa vuonna 2015 kappaleen "Exchange". Hän sanoo, että suhteet olivat hänelle monimutkaisia, ennen kuin hän muotoili sen uudelleen keskinäisemmäksi "anna minulle kaikki vastineeksi kaikesta minusta". Vain siihen suostuminen loi perustan, josta kasvaa yhdessä.

Giveonin "Tryna Be".

Giveonin vuoden 2022 albumi "Give or Take" sisältää kappaleen "Tryna Be", jossa hän joutuu haavoittuvaiseksi yrittäessään olla paras mies naiselle samalla kun hän on rehellinen omasta menneisyydestään loukkaantumisestaan ​​ja virheistään. Mutta Giveon haluaa kunniaa ainakin yrittämisestä, vaikka se ei onnistuisikaan.

Luther Vandrossin "Aina ja ikuisesti".

Vuonna 1994 Luther Vandross valloitti sydämet"Aina ja ikuisesti", oodi siitä, kuinka "jokainen hetki kanssasi on minulle kuin unelma, joka on jollain tavalla tehty totta. Tiedän, että huomenna olemme edelleen samanlaisia, koska meillä on rakkauden elämä, joka ei muutu koskaan."

The Weekndin "ansaittu".

The Weeknd kirjoitti "Ansaittu sen"elokuvalle "Fifty Shades of Grey" vuonna 2015. Kappaleessa hän sanoo, että hänen kumppaninsa on saanut jakamattoman huomionsa, koska "tyttö olet täydellinen. Olet aina sen arvoinen. Ja sinä ansaitset sen. Tapa, jolla teet sen." Ja hän ansaitsi sen tavalla, jolla hän kohtelee häntä.

Beyoncén "Die With You".

Beyoncé julkaisi "Die With You" vuonna 2017 juhlistaakseen 10-vuotispäiväähääpäivä Jay-Z:n kanssa.Hän laulaa: "En tarvitse käsiä, jos en saa sinua lämmittämään / koska rakas herään vain nukkuakseni kanssasi / avaan silmäni nähdäkseni kanssasi / ja elän vain jotta voin kuolla kanssasi." Sydämellisten sanoitusten mukana ovat kotivideot heistä ja heistäensimmäinen lapsi Blue Ivy. Muutupeita rakkauslauluja Beyonceltasisältää"1 + 1" "Rakkaus huipulla"ja "Hulluna rakkaudesta", kaikki klassikot, joista hän on tullut tunnetuksi.

Boyz II Men "I'll Make Love to You".

Sanoitukset ovat "epäologeettisen romanttisen" määritelmä, ja Boyz II -miesten harmoniat ovat kuin hunajaa. Tämä chart-topper on rehevä ja laaja.

Usherin ja Alicia Keysin "My Boo".

"My Boo" oli Usherin vuoden 2004 purkausalbumilla "Confessions", josta hän voitti parhaan R&B-albumin Grammyn. Usher ja Alicia Keys laulavat siitä, kuinka nuorena rakastuneena ihmisellä on aina tärkeä paikka toisten sydämessä - paremmin ilmaistuna: "Sinä tulet aina olemaan minun höpö".

Miguelin "koristaa".

Harry Styles haluaa "ihailla sinua", mutta Miguel haluaa antaa rakkautensa "koristaa sinua". Miguelin äärimmäisen romanttinen laulu kertoo siitä, että tunnet itsesi niin rakastetuksi, se on käytännössä lisävaruste.

Musiq Soulchildin "Opeta minua".

"Teach Me" -kappaleen sanoitukset kuvaavat miestä, joka oppii rakastamaan ensimmäistä kertaa ja pyytää kärsivällisyyttä - ja romanttista koulutusta.

Anthony Hamiltonin The Point Of It All

Anthony Hamiltonin "The Point Of It All" osoittaa, kuinka rakkaus näkyy parhaiten huomion avulla. Vuonna 2008 julkaistu Hamilton sanoo: "En voi pysyä poissa sinusta liian kauan / vaikka soitankin, soitan aina / Tarkastan sinua ja varmista, että olet kunnossa / Ole se joka piristää päivääsi / Ja kaiken pointti /Rakastan sinua."

Maxwellin Pretty Wings

Maxwellin "Pretty Wings" vuodelta 2009 kertoo tarinan kovaa rakastamisesta niin kauan kuin sitä kestää ja siitä oppimisesta päästämään irti, kun se ei ole enää terve.

"The Truth", kirjoittanut India Arie

Intia Arien "The Truth" vuodelta 2002 kuvaa iloa ja etuoikeutta "tehdä elämää" jonkun kanssa. Hän laulaa: "Tiedän, että Jumalan lahja on hengittää ilmaa, jota hän hengittää" ja luettelee kaikki syyt, miksi hän rakastaa häntä: "Hän on totuus / sanoi olevansa niin todellinen / ja rakastan tapaa, jolla hän saa minut tuntemaan."

Gallantin paino kullassa

Laulaja Gallant julkaisi "Weight in Gold" kuusi vuotta sitten. Kappale kertoo tarinan miehestä, joka on ristiriidassa S.O:n kanssa ja joka tuntee olevansa ainoa, joka taistelee edelleen suhteen puolesta. Hän laulaa: "Vedän painoani kullassa / Soita minua ahdistuneeksi soita minulle rikki, mutta en voi nostaa tätä omin voimin." Hän pyytää jakamaan kuorman, jotta suhde toimisi.

Ne-Yon "osa listasta".

Ne-Yon "Part of the List" vuodelta 2008 alkaa siitä, että hän törmää exään, joka on nyt kihloissa jonkun muun kanssa. Ne-Yo alkaa tehdä listaa kaikista asioista, joita hän kaipaa hänestä, hänen hiustensa tyylistä tapaan, jolla hän tuijottaa "sieluun asti".

Daniel Lopesin "Rakastan sinua enemmän kuin eilen".

Daniel Lopesin "I Love You More Than Yesterday" kuvailee rakkauden parantavia voimia: "Saat minut näkemään auringon taas / ennen, silmäni vain itkivät."

"Let Me Love You", Mario

Marion vuoden 2004 hitti "Let Me Love You" on intohimoinen pyyntö ottaa korkeampi rooli hänen ihastuksensa elämässä: "Anna minun näyttää sinulle kaikki mitä haluat ja tarvitset."

"One Wish", kirjoittanut Ray J

Ray J:llä oli "One Wish" vuonna 2005: Että "sinä olisit minun boo". Sitten kappale listataankaikkitoiveen monet yksityiskohdat.

Alicia Keysin "Fallin".

Alicia Keysin vuonna 2001 esittämä "Fallin'" kuulostaa kirjaimellisesti siltä, ​​että se putoaa musiikillisesti alaspäin, kun laulaja tulee toimeen "rakastumaan ja rakastumaan" johonkin.

Usherin "Supertähti".

Usherin hittirakkauslaulu "Superstar" julkaistiin vuonna 2004. Vaikka hän onkin supertähti, hän haluaa vain, että hänen puolisonsa tuntee niin. Hän laulaa: "I'll be your groupie baby / Cause you are my superstar / I'll be your No. 1 / I'll be your No. 1 / Anna nimikirjoituksesi / Allekirjoita se täällä sydämessäni."

Pop rakkauslauluja

Snoh Aalegran "Etsi joku kaltainen".

Snoh Aalegra vangitsee helpotuksen tapaamisesta jonkun, joka tuntuu "oikealta", ja hän haluaa kokea sen mahdollisimman pitkään. Hän laulaa: "Olen odottanut koko elämäni löytääkseni jonkun kaltaisen. Haluan tämän kestävän ikuisesti. Voimmeko tehdä tästä ikuisesti?"

Silk Sonicin "Jätä ovi auki".

Silk Sonicin "Leave the Door Open" oli vuoden 2021 Grammy-palkittu kappale. Anderson Paak ja Bruno Mars muodostivat duo Silk Sonicin.

John Legendin "All of Me".

John Legend sanoikirjoitti tämän klassikon vaimolleen, Chrissy Teigen. Hän on nyt häiden perusjuttu, ja hän sanoi, että se oli ehdolla hänen omaan seremoniaan.

"Boo'd Up", kirjoittanut Ella Mai

Ella Mai julkaisi "Boo'd Up" vuonna 2018oodina sille, kuinka mukava hän tuntee olonsa rakastamansa ihmisenä. Hän sanoo, että todiste hänen tunteistaan ​​on hänen sydämensä sykkeissä, siinä, kuinka hän hylkää muut kosijat ja kuinka "Luulen, että voisin kuolla ilman sinua", hän sanoo.

Sam Smithin "Too Good At Goodbyes".

Ja nyt, rakkauslaulu, joka saa sinut itkemään. Sam Smith laulaa sellaisen ihmisen näkökulmasta, joka kamppailee päästäkseen lähelle loukkaantumisen jälkeen: "Tiedän, että luulet olevani sydämetön / tiedän, että luulet minun olevan kylmä / suojelen vain viattomuuttani / minä suojelen vain sieluani."

"Make You Feel My Love", kirjoittanut Adele

Adele tunnetaan kukoistavista, vahvoista hymneistään. Tämä cover Bob Dylanin kappaleesta yhdistää koskettavat sanat Adelen ainutlaatuiseen ääneen. Tunnemme rakkauden.

Coldplayn Green Eyes

Tämän varhaisen Coldplay-kappaleen sanat kuvaavat eroa elämässä "ennen" ja "jälkeen" laulaja tapasi rakkautensa: "Rakas sinun pitäisi tietää / että en voisi koskaan jatkaa ilman sinua."

Jonas Brothersin "What A Man Gotta Do".

Jonas Brothers yrittää vain lukita sen "What A Man Gotta Do" -kappaleeseen, joka on kevytmielinen ja tarttuva kappale. Veljekset tarjoavat lukemattomia vaihtoehtoja siitä, mitä he ovat valmiita tekemään voittaakseen ikuisesti tärkeiden toistensa sydämet.

Bruno Marsin "Just the Way You Are".

Sinun ei tarvitse muuttua – ei Bruno Marsin mukaan. Tämä on oodi jonkun rakastamiselle sellaisena kuin hän on, ilman muutoksia.

Frank Oceanin Thinkin' Bout You

Frank Oceanin laulu huokuu melankoliaa, mutta se puhuttelee sinua, jos olet rakastunut kaukaa.

JP Saxen ja Julia Michaelsin "If the World Was Ending".

Tällä laululla oli uskomaton ajoitus. Artistit JP Saxe ja Julia Michaels julkaisivat tämän kappaleen lokakuussa 2019, vain kuusi kuukautta ennen pandemian puhkeamista – kun maailma todella muuttui. Kappale kertoo vieraantuneesta entisestä pariskunnasta, joka pohtii, tarkistaisiko toinen silti heistä elämän tai kuoleman tilanteessa, toivoen, että heidän kerran jakamansa rakkaus riittää edelleen.

Ed Sheeranin Thinking Out Loud

On syy, miksi "Thinking Out Loud" on niin suosittu häälaulu: Kyse on siitä, että joku pohtii, millaista rakkaus on vanhuudessa, nuoruuden näkökulmasta. Sheeran laulaa "I will be loving you till 70" ja käyttää laulua kuvaamaan yhdessä vanhenemista.

Backstreet Boysin "I Want It That Way".

Tiedätkö miten se avautuu: "Sinä olet tulini / yksi halu / usko kun sanon / haluan sen niin", poikabändin jäsenet laulavat megahitissa "I Want It That Way".

Country Love Songs

Shania Twainin "Sinä olet edelleen yksi".

https://www.youtube.com/watch?v=KNZH-emehxA

Shania Twain rakastaa samaa kumppaniauudella tavalla vuonna 1997 kappaleessa "You're Still The One". Kaikkien vuosien ylä- ja alamäkien jälkeen hän valitsee silti hänet. Hän sanoo: "Olemme edelleen yhdessä, pysymme vahvana. Olet edelleen se, jolle juoksen, johon kuulun. Olet edelleen se, jonka haluan ikuisesti."

Dolly Partonin ja Kenny Rogersin "Island In The Stream".

Countrylegendat Dolly Parton ja Kenny Rogers tekivät yhteistyötä Bee Geesin "Island In The Stream" -kappaleen coverissa, jossa kaksi ihmistä tukevat toisiaan läpi elämän – ja samalla hauskaa.

Russell Dickersonin "Rakastan sinua kuten ennenkin".

Laulaja Russell Dickerson meni naimisiin vaimonsa Kaileyn kanssa vuonna 2013. Tämä vuoden 2020 kappale kertoo, kuinka hän ei voi rakastaa vaimoaan kuten ennen – yksinkertaisesti siksi, että heidän suhteensa on nyt syvempi.

Shania Twainin "Sinä olet edelleen yksi".

Tämä on rakkauslaulu ja uhmalaulu. Kaikki epäilivät niitä, Shania Twain laulaa alussa – mutta hän on "vielä se yksi" kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Taylor Swiftin "You Belong With Me".

Taylor Swiftin "You Belong With Me" vuodelta 2008 kertoo tarinan siitä, kuinka hän vain haluaa ystävänsä näkevän hänet varteenotettavana treffivaihtoehtona. Samaistuttava!

Mickey Guytonin "Caught up in Your Storm".

Mickey Guyton laulaa rakkaudestaoikeastielokuvassa "Caught Up In Your Storm". Hän sanoo, että rakkaus on kauniisti huumaavaa ja hän haluaa kokea sen täyden voiman. "En tarvitse sinulta suojaa", hän laulaa, ja hyvän rakkauden myrsky on juuri sitä, mitä hän haluaa.

Little Big Townin "Next to You".

"Next To You" tarkoittaa oloa paremmaksi, kun rakkaasi on vieressäsi. Little Big Town julkaisi tämän kappaleen vuonna 2020, ja se kuvailee, kuinka karkeakin läpikäyminen on hieman helpompaa, kun joku tekee sitä heidän kanssaan. "Hengitän hieman syvemmälle, kun olen vieressäsi", vilunväristyksiä herättävä kappale kuuluu.

Lee Bricen "huhu".

"Huhu" kertoo tarinan pikkukaupungissa leijuvasta huhusta, että Brice todella seurustelee ihastuksensa kanssa. Hän yrittää saada hänet puoleensa vakuuttamalla hänet, että he voisivat seurustella, koska kaikki kaupungissa luulevat olevansa joka tapauksessa – ja hän myös haluaa!

Billy Curringtonin "yksityiskohdat".

Billy Currington on varmasti kiinnittänyt huomiota. "Details" -osassa Currington luettelee kaikki pienet rakkautensa ominaisuudet, kuten hänen tarkan pituutensa ja miksi hän toisinaan nojaa vasemmalle. Hän ei muista yksityiskohtia jokapäiväisestä elämästä, mutta hän tuntee hänet kuin tietosanakirjasta.

"Ring of Fire", kirjoittanut Johnny Cash

Johnny Cashin klassikon on kirjoittanut hänen vaimonsa June Carter kuvaamaan heidän suhteensa tunnetta. "Ei ole mitään keinoa olla sellaisessa helvetissä, ei tapaa sammuttaa liekkiä, joka palaa, palaa, palaa", hän kirjoitti perVierivä kivi.

Rap rakkauslauluja

J. Colen 'Folding Clothes'

Räppäri J. Cole meni naimisiin vuonna 2015 Melissa Heholtin kanssa. Hänen vuotta myöhemmin julkaistu laulunsa "Folding Clothes" on hymni Acts of Servicen rakkauskielelle. Rakkaus auttaa kotona. "Haluan taittaa sinulle vaatteita", hän laulaa.

"I Need Love", LL Cool J

LL Cool J oli yksi pelin arvostetuimmista räppareista ennen kuin hän siirtyi näyttelemään kokopäiväisesti. Elokuvassa "I Need Love" vuodelta 1987 hän kumoaa myytin, jonka mukaan hän ja hänen ystävänsä eivät tarvitse rakkautta, ja selittää kaikki syyt, miksi hän haluaa kokea todellisen rakkauden enemmän kuin painoarvoa tai mainetta. Ja näyttää siltä, ​​​​että hän tarkoitti sitä: Hän on ollut naimisissa vaimonsa Simone Smithin kanssa, ja hän on ollut naimisissa vuodesta 1995.

"All I Need", Method Man ja Mary J. Blige

Tämä vuoden 2010 hitti räppäri Method Manin ja laulaja Mary J. Bligen kanssa antaa "me maailmaa vastaan" -tunnelman. Molemmat ihmiset käyvät läpi paljon ja nojaavat toisiinsa selviytyäkseen. Tämä kokemus saa heidät luottamaan entistä enemmän siihen, että joku maailmassa todella on selkänsä.

Ja Rulen ja Ashantin "Always On Time".

"Always on Time" -kappaleessa räppäri Ja Rule ja laulaja Ashanti laulavat siitä, että he ovat olemassa toiselle ja todella pitää sanansa. Johdonmukaisuus on seksikästä.

D-Nicen ja Dawnn Lewisin se on ohi

Ennen kuin DJ D-Nice nousi kuuluisuuteen pandemian aikana virtuaalibileillään, hän julkaisi "It's Over" vuonna 1990 Dawnn Lewisin kanssa albumillaan "Call Me D-Nice". (Hauska tosiasia: Lewis näytteli Jaleesaa elokuvassa "A Different World".) Kappale juhlii suhteen loppua jonkun kanssa, joka kohteli häntä huonosti. Rikoteltuaan sitä, mikä meni pieleen, hän räppää siitä, kuinka hän voi niin paljon paremmin nyt, kun suhde on ohi, ja millaista rakkautta hän haluaa seuraavaksi.

"21 kysymystä", kirjoittanut 50 Cent

Tässä klassisessa rap-rakkauslaulussa 50 Cent kysyy tyttöystävältään, jota musiikkivideossa esittää Meagan Good, 21 kysymystä nähdäkseen, rakastaako tämä häntä todella. Spoileri: Hän tekee!

Draken paras, mitä minulla on koskaan ollut

"Best I Ever Had", kappale vuoden 2010 albumilta "Thank Me Later", tuli yhdeksi Draken läpimurroista. "Me voisimme tehdä sen todella isosti", hän laulaa - kiteyttää tunteen, että tulevaisuus näyttää parisuhteen ansiosta valoisammalta.

Diddy ja Faith Evans "I'll Be Missing You".

Faith Evans on edesmenneen suuren Notoriousin B.I.G.:n leski. Kuukausia kuolemansa jälkeen Evans julkaisi "I'll Be Missing You" -kappaleen siitä, kuinka paljon hän rakasti häntä ja kuinka paljon hän tulee kaipaamaan häntä. Diddy räppäilee siitä, millainen läsnäolo hänellä oli heidän elämässään.

Slick Rickin "Teenage Love".

"Teenage Love" oli räppäri Slick Rickin debyyttisingle vuonna 1988, joka kertoo kaiken nuoren rakkauden draaman.

Kelly Rowlandin ja Nellyn "Dilemma".

"Dilemma" ilmestyi 20 vuotta sitten ja sitä pidetään edelleen yhtenä rapin parhaimmista duo-rakkauslauluista. Räppäri Nelly ja laulaja Kelly Rowland kertovat tarinan tapaamisesta toisten ihmisten kanssa ollessaan todella rakastuneita toisiinsa ja kuinka he jollain tapaa löytävät tiensä takaisin toistensa luo.

Klassisia rakkauslauluja

Teddy Pendergrassin "Love T.K.O".

Vuonna 1980 Teddy Pendergrass lauloi hittikappaleessa "Love T.K.O" siitä, mitä tapahtuu, kun rakastat ja häviät. Hän sanoo rakastaneensa jotakuta niin lujasti, niin kauan, vain siksi, että se päättyi välttämättömään eroon suojellakseen ja rakentaakseen uudelleen sitä, mikä hän on ihmisenä.

"Kun mies rakastaa naista", Percy Sledge

Percy Sledge julkaisi tämän hitin vuonna 1966, joka kertoo voimasta, jonka hän saa rakastamalla.

The Beatlesin "Here, There and Everywhere".

Beatlesilla on paljon rakkauslauluja, mutta "Here, There and Everywhere" on erityisen suloinen, laulettu sellaisen ihmisen näkökulmasta, joka ei vain saa tarpeekseni toisesta ihmisestä: "Haluan hänet kaikkialle / ja jos hän on vierelläni tiedän, ettei minun tarvitse koskaan välittää."

"The First, the Last, My Everything" Barry White

On mahdollista, että Barry Whiten laulu inspiroi sinua nousemaan ylös ja tanssimaan ikuisen rakkauden ajatuksen mukaan.

"Jotain" Beatlesilta

"Jokin siinä, miten hän liikkuu / houkuttelee minua enemmän kuin mikään muu rakastaja:" Saavatko he koskaan selville, mitä se jokinOn? Mysteeri on osa vetoomusta.

Fleetwood Macin "You Make Lovin' Fun"

Tämä kappale kertoo rakkauden jokapäiväisestä ihmeestä ja haasteesta avautua sille: "En koskaan uskonut ihmeisiin / Mutta minulla on tunne, että on aika yrittää."

Etta Jamesin "At Last".

Viimeinkin- kaksi sanaa, jotka kuvaavat täydellisesti rakkauden vaihetta. Etta James julkaisi tämän klassikon vuonna 1960, kun hän oli elänyt täynnä ylä- ja alamäkiä, ja lopulta löysi "se yhden".

Richard Marxin "Olen täällä odottamassa sinua".

"I Will Be Right Here Waiting For You" on laulu miehestä, joka haluaa lunastaa itsensä otettuaan rakkauden itsestäänselvyytenä. Hän laulaa: "Minne ikinä menet / mitä tahansa teetkin / minä olen täällä sinua odottamassa."

Jackie Wilsonin "Your Love" (Keeps Lifting Me Higher)

Tämä kappale säteilee tarttuvaa positiivisuutta. Se on sekä rakkauslaulu että "rakastuminen elämään" -laulu.

Chris Isaakin "Can't Help Falling In Love".

Chris Isaak laittaa kummittelevan kierroksen Elvis Presleyn klassikkoon "Can't Help Falling in Love". Kuunnellessasi tulee tunne, että hän ei todellakaan voi sille mitään.

Smokey Robinsonin "Cruisin".

Pyöritä ikkunaa alas ja risteily Smokey Robinsonin kanssa hänen vuoden 1979 hittikappaleessaan "Cruisin", joka vertaa rakkautta autolla ajamiseen. "Iloinen, että kuljet minun tielläni / rakastan sitä, kun risteilymme yhdessä", Robinson laulaa.

Elvis Presleyn Unchained Melody

Monet, monet laulajat ovat käsittäneet "Unchained Melodyn" vuosien varrella.Elvisin esitys vuonna 1977on erityisen liikuttava.

Paul McCartneyn "Ehkä olen hämmästynyt".

Paul McCartney kirjoitti tämän vuoden 1969 kappaleen kirjoittamisesta kirjassaan "Lyrics" sanoen, että se ei ole "perinteinen tapa esittää suhdetta". Kyse on "rakkauden hauraudesta".

Elton Johnin "Your Song" -kappale

Elton Johnilla on valtava määrä rakkauslauluja – mutta jatkamme hänen uransa aloittaneen koskettavan, vakavan kappaleen kanssa.

Celine Dionin "Se on niin se on".

"That's the Way it Is" on rakkauslaulu ihmisille, jotka eivät ole rakastuneita – vielä. Se välittää viestin uskosta. "Se on ylämäkeen nousu ja olen pahoillani, mutta tiedän, että se tulee sinulle", Dion laulaa. Niin se vain on!

"Hei", kirjoittanut Lionel Richie

Ennen Adelen "Hello" -kappaletta Lionel Richie julkaisi samannimisen kappaleen vuonna 1983. Richie laulaa rakastavan miehen näkökulmasta, joka on liian ujo ottamaan katsekontaktin ihastukseensa, puhumattakaan puhumisesta. "Haluan kertoa sinulle niin paljon, että rakastan sinua", sanoitus kuuluu. Silti hän tietää, että naisen pitäisi olla hänen kanssaan: "Unelmissani olen suudella sinua tuhat kertaa / näen joskus sinun kulkevan ovelleni / Hei? Olenko se minua, jota etsit?"

Whitney Houstonin "I Will Always Love You".

Edesmennyt suuri Whitney Houston coveroi Dolly Partonin "I Will Always Love You" vuonna 1992. Se on teknisesti break=up-kappale, mutta hyvillä ehdoilla (joten se tekee siitä rakkauslaulun, eikö?): "Jos minun pitäisi jäädä, minä Tulen olemaan vain tielläsi / Joten minä menen/ Mutta tiedän / ajattelen sinua joka askeleella / Ja tulen aina rakastamaan sinua."

Anita Bakerin "Same Ole Love".

Anita Bakerin vuoden 1986 "Same Ole Love" on liikuttava kappale pitkäkestoisesta rakkaudesta. Nyt kun he ovat ylittäneet uuden rakkauden kasvavat kivut, Baker laulaa kuinka hän haluaa "sama vanhan rakkauden".

Stevie Wonderin tuo tyttö

Stevie Wonderilla on niin monia mahtavia rakkauslauluja -"My Cherie amour" "Pyökkää minut jaloistani"ja"Soitin vain sanoakseni että rakastan sinua,"muutamia mainitakseni - ja "Tuo tyttö" on yksi niistä. Vuoden 1982 kappaleessa hän laulaa, että hänen kumppaninsa tietää, että hän sanoo pian "rakastan sinua", vaikka hän ei ole vielä kerännyt rohkeutta. Kappale luettelee kaikki tavat, joilla hän on saanut hänet sanomaan sen ja sitoutumaan täysin.

DeBargen "I Like It".

Sisarusmusiikkiryhmä DeBarge julkaisi "I Like It" vuonna 1982, jossa luetellaan "pienet asiat", jotka osoittavat henkilön kiintymystä. "Vain pienet asiat, joita teet, osoittavat, kuinka paljon todella välität", laulu sanoo.

Al Greenin "Pysytään yhdessä".

Al Green sanoo sen kuin se on tämän täydellisen omistautumisen laulun alussa: "Olen niin rakastunut sinuun / kaikki mitä haluat tehdä, sopii minulle."

Beach Boysin "God Only Knows".

"God Only Knows" soi tunnetusti "Love Actually" -kappaleen lopputekstien aikanaklassinen rom-com. "Jumala vain tietää, mitä minä olisin ilman sinua", laulu kuuluu - eikä laulaja koskaan toivo saavansa tietää.

Michael Boltonin "A Love So Beautiful".

TODAYn rakkauslauluvalikoimaa täydentää laulaja Michael Boltonin "A Love So Beautiful" vuodelta 1995. Hän sanoo, että pelkkä ajattelu vahvasta rakkaudesta aikaisemmasta elämästään tukee häntä nyt: "Kesäaurinko laski rakkautemme päälle kauan sitten / Mutta sydämessäni tunnen samaa vanhaa jälkihehkua / rakkautta, joka on niin kaunis."


Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 27/12/2023

Views: 5943

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.